Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Noord-Korea tegen Joe Biden: Imbeciel!

De Noord-Koreaanse staatsmedia is niet bepaald mals richting Joe Biden. Het land noemt de voormalig Amerikaanse vice-president „een imbeciel die de elementaire kwaliteiten van een mens mist".

Biden, die namens de Democraten een gooi wil doen naar het presidentschap in 2020, had kritiek op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Biden had bij de start van zijn campagne in Philadelphia afgelopen zaterdag de vraag opgeworpen of de Verenigde Staten een land is dat dictators en tirannen als Vladimir Poetin en Kim Jong-un wil omhelzen.

‘Dwaas’

Het Koreaanse staatspersbureau KCNA reageerde door een hele lijst met incidenten van Biden op te sommen waaronder het moment dat hij in slaap viel tijdens een toespraak van zijn voormalige president Barack Obama in 2011. „We zullen nooit toestaan dat iemand de opperste leider van de Noord-Korea durft uit te dagen, maar zullen hem ervoor laten boeten", liet de KCNA weten. Het persbureau omschreef Biden als „een dwaas met een laag IQ".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Noord-Korea tegen Joe Biden: Imbeciel!
Sluiten