Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Nog twee lichamen in zaak kruisboogdoden

In het Duitse Passau werden afgelopen weekend drie doden gevonden, met pijlen van een kruisboog in hun lichaam. Nu zijn er nog eens twee lichamen gevonden met dezelfde verwondingen. Deze twee dode vrouwen zijn gevonden in het appartement van een van de drie Passau-slachtoffers, in Wittingen in Nedersaksen, zei een woordvoerder van het parket van Passau maandag.

Pijlen

Afgelopen weekend lag het lichaam van een 30-jarige vrouw in een plas bloed op de vloer van een driepersoonskamer in een pension in Passau. Op een bed ernaast lagen een andere dode vrouw (33) en een dode man (53) hand in hand. Allen waren gedood door kruisboogpijlen.

In de kamer werden drie kruisbogen gevonden door de politie. Twee lagen op het bed, een ander zat nog in een tas. De 33-jarige vrouw kwam evenals de man uit Rijnland-Palts. Het drietal was vrijdag in het pension aangekomen. Hun onderlinge relatie is onduidelijk.

Zelfmoord

Wat zich precies heeft afgespeeld in de kamer is nog onduidelijk. De politie gaat er vooralsnog van uit dat de dader in Passau zelfmoord heeft gepleegd na het doden van zijn of haar kamergenoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.