Metro
Metro Nieuws 10 mei 2019 / 19:33 uur

Nóg twee extra seizoenen van Grey’s Anatomy

De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bestaat al uit vijftien seizoenen, maar daar komen nog een zestiende én zeventiende seizoen bij. Dat maakte de Amerikaanse zender ABC vrijdag bekend. De eerste aflevering werd in 2005 uitgezonden, dus fans kunnen al zo’n veertien jaar genieten van Meredith Grey en haar collega’s.

Tien miljoen kijkers

Nog steeds weet de serie gemiddeld rond de tien miljoen kijkers te trekken. Dat was voor ABC voldoende reden om de serie met in ieder geval twee seizoenen te verlengen. Ellen Pompeo, die de rol van Meredith Grey vertolkt, heeft als eerste getekend voor de twee nieuwe seizoenen. Wie er verder allemaal terugkeren is nog niet bekend. In Nederland is de serie op Net5 te zien.

De langstlopende ziekenhuisserie was ER, dat bestond uit vijftien seizoenen en liep van 1994 tot 2009. Het record is nu dus overgenomen door Grey’s Anatomy.

Reageer op artikel:
Nóg twee extra seizoenen van Grey’s Anatomy
Sluiten