Metro
Metro Nieuws 11 mei 2019 / 15:47 uur

Moeder gooit baby in metersdiep ravijn

Een Amerikaanse moeder wordt vervolgd voor poging tot moord, nadat ze haar baby in een metersdiep ravijn heeft gegooid. Daarna verzon ze een verhaal over een kidnapping: ze zouden beiden meegenomen zijn door gemaskerde mannen en alleen zíj had kunnen ontkomen.

De politie kreeg donderdag een telefoontje binnen van een derde persoon, die meldde dat een moeder en een kind gekidnapt zouden zijn. De telefoon van de 35-jarige vrouw werd nagetrokken en leidde de politie al snel naar een nabijgelegen gebied. Lokale agenten vonden de vrouw, en een stukje verderop haar auto.

Volgens de vrouw was ze aan haar kidnappers ontsnapt. Er werd gezocht naar het kind, maar het meisje werd op dat moment niet gevonden.

22 meter hoge val

Tot het moment dat er een belletje binnenkomt van een buurtbewoner. Zij hoorde namelijk gehuil vanuit het ravijn komen en vond het zeven weken oude meisje, dat de val van 22 meter overleefd had. „Er wonen hier geen mensen", zou de vrouw aan de telefoon hebben gezegd. „Iemand moet langsgereden zijn en het meisje gegooid hebben, alsof ze afval was."

Het kindje is naar het ziekenhuis gebracht, waar het inmiddels relatief goed met haar gaat. De politie denkt inmiddels dat de 35-jarige vrouw het meisje in een autostoeltje uit de auto heeft gegooid, schrijft CBSNewsHet kidnapverhaal wordt niet geloofd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moeder gooit baby in metersdiep ravijn
Sluiten