Metro
Metro Nieuws 9 mei 2019 / 19:33 uur

Man scheldt journaliste uit, maar krijgt ervanlangs

De Amerikaanse gamejournaliste Kallie Plagge (25) heeft een onbeschofte man op hilarische wijze op zijn plaats gezet. Plagge schrijft gamereviews voor de gamewebsite Gamespot. De journaliste kreeg echter een nare reactie op een van haar reviews.

‘Dag stomme strijdster’

„Dag stomme strijdster voor sociale rechtvaardigheid. Kan je je klotemond in het vervolg houden, trut”, schreef een 37-jarige lezer Ryan op Facebook.

Geen fantastisch bericht om te lezen, natuurlijk. Toch wist de journaliste er een originele draai aan te geven. Ze contacteerde de moeder van de 37-jarige man en vroeg wat zij van het bericht van haar zoon vond.

„Goedendag. Je weet niet wie ik ben, maar je zoon kent me wel", schreef ze. „Misschien wil je wel weten wat voor berichten je zoon stuurt naar vrouwen waarmee hij het niet eens is. Hij stuurde mij dit omdat ik een review van een videogame schreef."

‘Gelijk actie ondernemen’

De moeder was niet blij met het gedrag van haar zoon en verzekerde Plagge dat ze actie zou ondernemen. „Het spijt me zo. Hij is 37 jaar oud en ik zal dit niet laten passeren. Hij krijgt ervan langs”, reageerde ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man scheldt journaliste uit, maar krijgt ervanlangs
Sluiten