Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 15 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Man koopt per ongeluk speelgoedstofzuiger

De Venlose acteur Abbie Chalgoum bedacht vorige week dat het tijd was voor een nieuwe stofzuiger. Na een zoektocht op internet dacht hij de perfecte stofzuiger te hebben gevonden. Maar goedkoop bleek duurkoop; hij kocht namelijk een speelgoedstofzuiger.

De perfecte aanbieding

Chalgoum vertelt aan EditieNL: „Ik zocht op Google naar een Miele stofzuiger en zocht tussen alle afbeeldingen naar wat wat goede opties. Daar stond er eentje tussen van 35 euro. Ik klikte erop, werd doorverwezen naar bol.com en voor ik het wist had ik hem gekocht.”

De acteur vervolgt dat hij door het zien van de goede prijs als het ware ‘leesblind’ werd. „Het was gewoon de perfecte aanbieding, dus ik heb hem meteen betaald. Ik dacht: ik heb een Miele van 35 euro.”

Zelfs toen de acteur bericht kreeg dat hij zijn pakketje op kon halen bij de Intertoys ging er geen belletje rinkelen. „De doos waarmee de verkoopster aan kwam lopen was klein en licht, maar ik dacht dat dat waarschijnlijk de nieuwe modellen zouden zijn.”

Gratis reclame

Eenmaal thuis bleek de stofzuiger wel héél klein te zijn. Toen pas kreeg de acteur door wat hij eigenlijk had gekocht. „Oh mijn god, wat ben jij een idioot”, zei ik tegen mezelf. Ik heb een speelgoedstofzuiger gekocht. Dat is zo dom.”

Zijn vriendin, op dat moment hoogzwanger, kwam niet meer bij van het lachen, vertelt Chalgoum. „Gisteren is onze zoon geboren. Die foto heb ik ook op social media gezet, maar daar heeft niemand het over. De stofzuigerfoto is het gesprek van de dag.”

Als dank voor de gratis reclame besloot Miele om Chalgoum een gratis nieuwe, échte stofzuiger te geven. „Het speelgoedmodel is inmiddels in beslag genomen door mijn dochtertje.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.