Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 10 mei 2019 / 20:22 uur

Man biedt pandjesbaas baby aan

Een medewerker van een pandjeshuis in Florida stond raar te kijken toen een man binnenliep, zijn baby in kinderstoeltje op de toonbank zette en vroeg wat hij voor het jongetje kon krijgen. „Dit heb ik in de aanbieding. Hij is nog vrijwel nieuw, zeven en een halve maand oud, wat denk je dat-ie waard is?"

Virale grap

De medewerker van de ‘pawn shop’ in Sarasota noemde geen prijs, maar stuurde de man de winkel uit. Hierna belde hij de politie, omdat hij de man erg serieus vond overkomen. Pas toen de 43-jarige alleenstaande vader door de politie was opgespoord, gaf hij toe dat het een grap was. Alles werd gefilmd en via internet had de grap de wereld over moeten gaan, gewoon voor de lol.

‘Silly video’

De man had de grap niet zelf bedacht, die eer gaat naar zijn neef. Het begon als het idee om een ‘silly video’ op Snapchat te plaatsen. Hij had verwacht dat de pandjesbaas ook wel in zou zien dat het een grapje was en met humor zou reageren. Hij verwachtte een reactie in de trant van ‘Oh, als het mijn zoon was zou ik er wel 10 mille voor over hebben’.

De grappenmaker heeft zijn excuses aangeboden en waarschijnlijk staan hem geen gevolgen te wachten. Baby Caden heeft weinig meegekregen van de ophef en maakt het prima.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man biedt pandjesbaas baby aan
Sluiten