Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 31 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Johnsons zijn aantijgingen over dood Ivana Smit zat

De Amerikanen die betrokken zouden zijn bij de dood van fotomodel Ivana Smit, dreigen juridische stappen te ondernemen om de beschuldigingen te stoppen. Het AD meldt dat Alexander en Luna Johnson beweren onschuldig te zijn. „We liggen al anderhalf jaar onder vuur door een lastercampagne. Nu is het genoeg.”

Alex en Luna Johnson, die nu in Miami wonen, zijn de aantijgingen zat. De familie Smit kan een aanklacht wegens smaad en laster tegemoet zien als de familie de Johnsons verantwoordelijk blijft houden voor de dood van Ivana.

Aangifte

Alex Johnson: „De familie Smit heeft met de dood van Ivana een onvoorstelbaar groot verlies geleden. Een procedure tegen hen is het laatste wat wij willen, maar welke keuze hebben we nog dan naar de rechter te stappen als dit zo doorgaat? Ze willen dat heel de wereld ons aanvalt."

Het stel heeft in Miami al aangifte gedaan tegen SBS 6-programmamaker Thijs Zeeman en zijn team. Zij filmden Luna Johnson in het kader van ‘een confrontatie’. Luna voelt zich overvallen en belaagd door Zeeman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.