Metro
Metro Nieuws 30 mei 2019 / 15:30 uur

J.K. Rowling bezig met 4 nieuwe Harry Potterverhalen

Heel goed nieuws voor alle Harry Potter-fans! J.K. Rowling heeft nieuws. Er zijn niet één maar vier nieuwe boeken in de maak. De schrijfster brengt de komende maand vier nieuwe Harry Potter-verhalen uit, waarin ze dieper in gaat op de rijke geschiedenis van de Harry Potter-magie.

Het zal gaan om korte e-books. Fans hoeven niet lang te wachten, want op de website van uitgever Pottermore is te lezen dat de e-books vanaf 27 juni beschikbaar zijn.

Non-fictie

Pottermore omschrijft de boeken zelf als non-fictie, waarbij lezers terug in de tijd worden genomen om meer te leren over de traditionele folklore en magie die de basis vormden voor de originele Harry Potter-verhalen. De nieuwe boeken hebben lessen op tovenaarsschool Hogwarts als thema.

De eerste twee titels die worden uitgebracht zijn Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts en Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology. Op een later tijdstip volgen nog Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy en Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
J.K. Rowling bezig met 4 nieuwe Harry Potterverhalen
Sluiten