Metro
Metro Nieuws 4 mei 2019 / 12:25 uur

Het is internationale dag van het naakt tuinieren

Het zal wat koud worden, maar het is zaterdag de internationale dag van het naakt tuinieren. De dag werd in 2005 geïntroduceerd door de Amerikaanse nudistenorganisatie Body Freedom Collaborative (BFC).

Elk jaar vindt de dag plaats op de eerste zaterdag van mei. Daarom valt de dag dit jaar samen met dodenherdenking.

Volgens de organisatoren kan deze activiteit prima zonder kleren worden uitgevoerd. Naakt tuinieren zou zelfs kunnen bijdragen aan een positief zelfbeeld. Voordat je je tuinslang tevoorschijn haalt is het wel handig om te checken of je niet illegaal bezig bent. Naakt tuinieren is namelijk niet overal ter wereld toegestaan.

En in het zuiden van het land is zelfs sneeuw gevallen. Dus dit jaar misschien maar overslaan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het is internationale dag van het naakt tuinieren
Sluiten