Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 7 mei 2019 / 15:50 uur

Duif krijgt bekeuring wegens ‘te snel vliegen’

Je kunt als mens flink balen als je met een paar kilometer te hard geflitst wordt op de snelweg. Maar er zijn ook wezens die onder hun boete uit kunnen komen; zoals een vliegensvlugge duif die bij Bocholt, vlak over de Duitse grens, met hele hoge snelheid naar bestemming vloog.

45 kilometer per uur

De duif gaat nu viral: hij werd geflitst tijdens zijn vlucht. Duitse media laten een foto zien, waarop inderdaad een duif te zien is. Volgens de foto vloog het beest maar liefst 45 kilometer per uur. Na correctie vloog de duif dus alsnog 12 kilometer per uur te hard, waar hij een boete van 25 euro voor krijgt.

We hebben het vermoeden dat de gemeente nog wel even moet wachten voordat de boete betaald is: het adres van de duif is namelijk niet bekend bij de gemeente.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duif krijgt bekeuring wegens ‘te snel vliegen’
Sluiten