Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 mei 2019 / 14:35 uur

Chauffeurs rijden gedrogeerde wegpiraat klem

Automobilisten hebben woensdag bij Duiven een andere weggebruiker klemgereden, omdat deze een gevaar op de weg was. Dat meldde de politie, die veel lof heeft voor de actie, donderdag.

Onder invloed

Een 32-jarige man uit Utrecht slingerde over alle rijstroken van de A12, waarbij hij ook nog eens of heel langzaam of opeens weer vreselijk snel reed. De politie trof een erg onrustige man in de klemgereden auto aan, van wie uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed van drugs verkeerde, vermoedelijk cocaïne.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. Hij is aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn auto in beslag genomen. Het klemzetten van zijn auto door de getuigen was volgens de politie „een uiterst en noodzakelijk middel om een einde te maken aan deze gevaarlijke situatie".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chauffeurs rijden gedrogeerde wegpiraat klem
Sluiten