Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 23 mei 2019 / 19:04 uur

Besluit over Thijs H. vrijdagochtend bekend

De uit Den Haag afkomstige Thijs H. verdacht van drie moorden, is donderdag voorgeleid aan de raadkamer van de rechtbank in Maastricht. Die heeft zich gebogen over verlenging van zijn voorarrest, maar het besluit wordt vrijdagochtend pas bekendgemaakt, aldus de rechtbank Limburg donderdag.

Waarom dan pas, is niet bekendgemaakt. Ook H’s advocaat, Serge Weening, zegt niet eerder dan vrijdag iets te horen van de raadkamer. De 27-jarige Thijs H. wordt verdacht van het ombrengen van drie wandelaars in Den Haag en Heerlen.

Drievoudige moord

Hij moet ter observatie worden opgenomen in het Pieter Baan Centrum, besliste de rechter-commissaris van de rechtbank in Roermond op 15 mei. Het Openbaar Ministerie verdenkt de man van drievoudige moord of doodslag.

Een 68-jarige man en een 63-jarige vrouw werden op 7 mei op de Brunssummerheide om het leven gebracht. Drie dagen eerder, op 4 mei, werd een 56-jarige vrouw in de Scheveningse Bosjes in Den Haag gedood.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Besluit over Thijs H. vrijdagochtend bekend
Sluiten