Metro
Metro Nieuws 7 mei 2019 / 07:22 uur

Aangehouden vrouw Florida heeft alligator in broek

Een hulpsheriff in de Amerikaanse staat Florida heeft een wel hele opmerkelijke ontdekking gedaan: de vrouw die hij tegenhield had een alligator van zo’n 30 centimeter lang in haar broek verstopt. Het gebeurde in de vroege ochtend in de plaats Punta Gorda, melden buitenlandse media.

41 kleine schildpadden

De pick-up waarin de vrouw zat werd tegengehouden, omdat de bestuurder een stoplicht had genegeerd. Toen vertelde de 22-jarige bijrijder dat hij en de 25-jarige vrouw kikkers en slangen wilden verzamelen onder een viaduct. Om er zeker van te zijn dat de twee „geen wilde dieren meenamen die ze niet mochten hebben", wilde de sheriff de kofferbak checken.

En dat is maar goed ook: daar vond hij namelijk 41 kleine schildpadden, in de rugzak van de passagier. Ook haalde de vrouw de kleine alligator uit haar broek, die ze op de achterklep van de pick-up legde.

Het is nog niet duidelijk of het duo vervolgd wordt. De zaak wordt nu onderzocht door de Florida Fish and Wildlife Commission.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aangehouden vrouw Florida heeft alligator in broek
Sluiten