Metro
Metro Nieuws 23 mei 2019 / 17:24 uur

102-jarige verdacht van doden 92-jarige buurvrouw

In het Franse dorpje Chézy-sur-Marne wordt een 102-jarige bewoonster van een verzorgingstehuis ervan verdacht haar 92-jarige buurvrouw te hebben gedood. Het lichaam van het slachtoffer werd zaterdagavond gevonden.

Ontoerekeningsvatbaar

Uit forensisch onderzoek is gebleken dat de vrouw om het leven is gekomen door wurging en klappen op haar hoofd. De 102-jarige vrouw, verdacht van de dood op haar buurvrouw, zou tegen verzorgen hebben gezegd dat ze iemand had gedood, ook oogde ze verward en opgejaagd.

Volgens Franse media is de vrouw inmiddels overgebracht naar een psychiatrische instelling. Daar wordt de vrouw onderzocht om te kijken of zij wel of niet toerekeningsvatbaar is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
102-jarige verdacht van doden 92-jarige buurvrouw
Sluiten