Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 27 apr 2019 / 09:52 uur

Zó fantastisch ziet Maxima eruit tijdens Koningsdag

Met Koningsdag willen we altijd één ding weten: hoe ziet Máxima eruit?! Nou, voor de zoveelste keer stralend kunnen we je vertellen!

Koningin Máxima draagt tijdens de viering van Koningsdag in Amersfoort een zandkleurige linnen broekrok en top met oranje geborduurde bloemen. Het modehuis Natan ontwierp de kleding speciaal voor Máxima. Daarbij draagt ze een schuine hoed van hoedenmaakster Fabienne Delvigne, die wel vaker hoeden ontwerpt voor de vorstin.

ANP

Mystery

De hoed heeft zelfs een naam: Mystery. Het couturemodel is gemaakt van bananenvezel en zijde in dezelfde kleur als haar outfit.

Maar het blijft natuurlijk niet bij de koningin: ook de prinsesjes zijn oud genoeg om voor de volwassen modeliefhebber te smullen. Prinses Amalia draagt ook een creatie van Natan van de Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen. Het is een driekwart jurk van mousseline zijde, met een abstracte print in rood, blauw en geel.

ANP

Amersfoort

De koninklijke familie arriveerde om 11.00 uur in Amersfoort. Bij vertrek vanaf paleis Huis ten Bosch in Den Haag twitterde de koning een gezinsfoto. „Met mijn gezin op weg naar Amersfoort. We zijn benieuwd naar alle verhalen uit de stad en regio. Iedereen een mooie Koningsdag", schreef Willem-Alexander.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zó fantastisch ziet Maxima eruit tijdens Koningsdag
Sluiten