Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Vrouw zwanger na Tinderdates, onbekend wie vader is

Een vervelend probleem voor een 36-jarige Britse vrouw. Ze beviel onlangs van een zoontje, maar weet nog steeds niet wie van haar recente Tinderdates de vader is.

De Britse was vastberaden eindelijk de ware aan de haak te slaan en een gezinnetje te beginnen. Na een tijdje op Tinder te praten met een man genaamd Jeff, besloot het tweetal af te spreken. Ze vond het zelf een briljante date, maar meer zat er die avond niet in.

Darryl

De dagen daarna liet Jeff niks van zich weten. Daardoor besloot de vrouw verder te swipen in de hoop haar prins op het witte paard te vinden. Ze leerde een andere leuke man kennen, Darryl. Een date volgde al snel.

Een dag na haar date met Darryl liet Jeff opeens van zich horen. Hij maakte excuses voor de lange radiostilte en de Britse vrouw besloot beide mannen te blijven daten omdat ze niet zeker wist wie ze nou het leukste vond. Ze belandde tussen de lakens met beide mannen.

Gezin stichten

Na een tijdje besloot ze om beide mannen aan de tand te voelen door te vragen of ze een gezinnetje wilden stichten. Helaas voor haar waren zowel Jeff als Darryl niet echt happig.

Kapot van verdriet brak ze met beide mannen, en besloot ze Tinder te verwijderen. Een maand later werd ze echter verrast toen ze van de dokter te horen kreeg dat ze in verwachting was.

Gelukkig

Ze besloot om noch Jeff noch Darryl in te lichten. Haar familie vertelde ze dat ze een spermadonor had gebruikt. Acht maanden later werd Joshua geboren. „Ik ben de gelukkigste persoon op aarde”, klonk het na de bevalling. Maar wie de vader is, is nog een groot raadsel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.