Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 28 apr 2019 / 11:54 uur

Vluchtende automobilist rijdt agent aan

In Maastricht is een agent afgelopen nacht door een vluchtende automobilist aangereden. De agent moest naar het ziekenhuis, maar kon zondagochtend weer naar huis. Hij heeft enkele kneuzingen opgelopen, onder meer aan zijn ribben en heup.

De politie wilde de man controleren bij het Koningin Emmaplein in Maastricht. De man reed door en er ontstond een achtervolging door de stad. De politie moest waarschuwingsschoten lossen om de automobilist aan te kunnen houden. Uiteindelijk werd de auto tegengehouden op de Schepelruwe. Daar is de agent omvergereden.

Poging tot doodslag

De automobilist, een 31-jarige man uit Maastricht, zit nog vast en wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hem wordt onder meer poging tot doodslag ten laste gelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vluchtende automobilist rijdt agent aan
Sluiten