Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 6 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Vermist meisje (15) in VS gevonden met buurman (47)

Een Amerikaans meisje uit de staat Louisiana was al meer dan een week vermist voordat ze 2000 kilometer verderop werd gevonden. Het meisje, Domeanna Spell, was in het gezelschap van haar 47-jarige buurman, die dolverliefd blijkt te zijn op het meisje. Ze zouden samen op de vlucht zijn geslagen, schrijven buitenlandse media.

Vorige week donderdag was het duo voor het laatst gezien, tot de politie ze deze vrijdag aantrof in Pagosa Springs, 2000 kilometer verderop. Op de dag van haar verdwijning zagen ooggetuigen haar in de auto van haar buurman, Cory Disotell, stappen.

Weekenden samen

De twee kwamen aanvankelijk met elkaar in contact omdat Spell op de kleindochter van Disotell zou passen, daar gaven haar ouders toestemming voor. Vele weekenden bracht ze door in het huis van Disotell, maar die bleek later helemaal geen kleindochter te hebben. Hij betaalde Spell wel, om de schijn hoog te houden.

Uiteindelijk kwam de waarheid naar buiten, waarna Disotell verklaarde verliefd te zijn op Spell en met haar te willen trouwen. De ouders van Spell zagen dit niet zitten en verbood het duo elkaar nog te zien. Hierna sloegen de twee samen op de vlucht.

Disotell is inmiddels gearresteerd, het meisje is door de politie in veiligheid gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vermist meisje (15) in VS gevonden met buurman (47)
Sluiten