Naomi Defoer
Naomi Defoer Nieuws 6 apr 2019 / 11:25 uur

Twintig Nederlanders gewond na botsing op Schelde

Een uitje van een Nederlands bedrijf is vrijdag niet goed afgelopen. Het bootje varen op de Schelde in Antwerpen eindigde in een bootongeluk waarbij in totaal twintig Nederlanders gewond raakten. Nog vier Nederlanders liggen in het ziekenhuis. Twee van de slachtoffers zijn zwaargewond, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Botsing

Twee kleine boten kwamen met elkaar in botsing op de rivier in Antwerpen. In totaal zijn er negentien opvarenden die allemaal gewond zijn geraakt, onder wie twee Belgische schippers. Veel passagiers zijn in het water beland. Hulptroepen rukten massaal uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Twintig Nederlanders gewond na botsing op Schelde
Sluiten