Metro
Metro Nieuws 15 apr 2019 / 11:44 uur

Timo (21) overlijdt na ongeluk vakantie Sri Lanka

Het moest voor de familie Van den Bosch uit Zevenbergen een droomvakantie worden naar Sri Lanka. De ouders Van den Bosch namen hun twee kinderen mee naar het eiland om hun 30-jarig trouwjubileum te vieren, maar het gezin raakte donderdag betrokken bij een zeer ernstig ongeluk in Matale, ten oosten van Sri Lanka, meldt BN De Stem.

Zoon Timo (21) is in de nacht van zondag op maandag overleden.

Het ongeluk

Een vrachtwagen botste frontaal op het taxibusje waarin de vier toeristen zaten. In een bocht kwamen ze de vrachtwagen tegen, die hen niet meer kon ontwijken. Vader (62) en zoon Timo werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In de nacht van zondag op maandag overleed Timo aan zijn verwondingen.

De vader van het gezin vecht nog altijd voor zijn leven. Moeder en dochter maken het, naar omstandigheden, goed.

Rust zacht lief broertje ❤️~ My brother is my angel ~Mijn lieve papa is stabiel ❤️

Gepostet von Loïs van den Bosch am Sonntag, 14. April 2019

Voetbalvereniging

Timo was erg betrokken bij zijn voetbalvereniging. „Zo denk je even heerlijk een mooi jubileum in een prachtig land te kunnen vieren, en even later ligt heel je leven in duigen. Iedereen bij Virtus kent dit gezin. Ze zijn erg betrokken en heel geliefd. Het is niet te bevatten. Timo, een jongen van 21 die in de bloei van zijn leven stond”, aldus Van Venrooij, de voorzitter van de voetbalvereniging tegenover de krant.

Onwerkelijk en oneerlijk! Onze sfeermaker, teamgenoot maar vooral onze grote vriend is helaas vannacht overleden! Timo, voor ons ben en blijf je voor altijd bij ons! Rust zacht jongen!❤️

Gepostet von vv Virtus 1 am Montag, 15. April 2019

Volgens de voorzitter, die nauw in contact staat met de zus van Timo, is de chauffeur van de vrachtwagen aangehouden voor het veroorzaken van het ongeval. Hij zou een verkeerde inhaalmanoeuvre hebben gemaakt, maar dit moet nader onderzoek nog uitwijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Timo (21) overlijdt na ongeluk vakantie Sri Lanka
Sluiten