Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 23 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Tim Douwsma en vriendin verwachten eerste kindje

Hoera! Tim Douwsma (31) en zijn vriendin Elske (30) verwachten hun eerste kindje. „Het was moeilijk om het nog niet te vertellen, maar het was nog in een fase dat het alle kanten op kon gaan. Nu mag iedereen het weten, ik word vader!,” vertelt de zanger aan De Telegraaf.

Jeugdliefdes

Tim en Elske leerde elkaar kennen op de middelbare school. Toen ze 16 jaar waren kwamen ze elkaar regelmatig tegen in de bus. Na de middelbare school verloren ze elkaar uit het oog. Maar een jaar geleden slonk de vonk weer over.

Het stel is dolgelukkig met de komst van een baby. „In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar wij zijn," schrijft Tim op Instagram bij een foto van hem en Elske samen. In eerste instantie konden ze niet geloven dat de test positief was. „Klopte het echt? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan." Voor de zanger een van de gelukkigste momenten uit zijn leven. „We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.