Metro
Metro Nieuws 5 apr 2019 / 11:04 uur

Strippersfilm Onze Jongens krijgt een vervolg

Ken je de film Onze Jongens nog? De film waarin vier ‘hete bouwvakkers’ hun centen proberen te verdienen met strippen. Distributeur Dutch FilmWorks heeft vrijdag bekendgemaakt dat er een vervolg komt.

View this post on Instagram

Heet nieuws! 🔥 @onzejongens krijgt een vervolg! 😱 In januari 2020 kun je opnieuw wegsmelten bij de sexy moves van oude bekenden én nieuwe mannen bij Onze Jongens in Miami. Met wie moet jij deze film zéker gaan zien? 😏 #onzejongensinmiami #onzejongens #heetheterheetst

A post shared by Dutch FilmWorks (@dutch_filmworks) on

Januari 2020

Deze zomers vinden de opnames van de film plaats in Miami, waarna de film in januari 2020 te zien is. De vorige film trok bijna 400.000 bezoekers in de bioscopen en werd genomineerd voor de Gouden Kalf-publieksprijs.

Het is nog niet bekend of de acteurs uit het eerste deel terug zullen keren voor het vervolg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Strippersfilm Onze Jongens krijgt een vervolg
Sluiten