Metro
Metro Nieuws 11 apr 2019 / 14:59 uur

Schattig ventje gaat viral door momentje met Ronaldo

Oog in oog staan met je grote held: wie wil dat nou niet. Het overkwam de 10-jarige Tyago uit Maastricht toen hij woensdagavond vooraf aan de wedstrijd Ajax – Juventus schuin voor Christiano Ronaldo stond. De jongen kon het niet laten en spiekte even naar achter.

Dat zag de beroemde voetballer en ook hij smolt een beetje. Zijn serieuze, gespannen blik maakt heel even ruimte voor een kleine glimlach en hij geeft Tyago even een aai over zijn wang. François Starren, de vader van Tyago, had hem voor de bijzondere avond opgegeven als mascotte aan de hand van een creditcard-actie. „De kans dat hij zou worden uitgekozen was vrij klein, maar het gebeurde", vertelt François aan RTL Nieuws.

De jongen was van tevoren een beetje gespannen, maar kwam na afloop vol trots van het veld af naar zijn vader toe. „Hij zei: pap, Ronaldo zat aan mijn oor en hij lachte en keek naar me." Vader François is geraakt door de beelden, Tyago vindt ze vet stoer en heeft ze aan de hele school laten zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schattig ventje gaat viral door momentje met Ronaldo
Sluiten