Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 7 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Presentatrice overrijdt per ongeluk eigen hondje

De grootste nachtmerrie van een hondeneigenaar is uitgekomen bij de Engelse presentatrice Tess Daly. Aan The Sun On Sunday vertelt zij haar verdrietige verhaal, waaruit blijkt dat zij per ongeluk haar eigen hondje Minnie overreden heeft.

Deur open

De 49-jarige Daly kwam thuis na het presenteren van een avond Strictly Come Dancing in Buckinghamshire in haar Range Rover, toen het ongeluk gebeurde. Er waren bouwvakkers in haar huis aan het werk geweest, die de deur open hadden gelaten. Minnie rende uit haar huis.

Niet bewust van het feit dat haar kruising tussen een Malteser en een Shih Tzu was ontsnapt, had Daly niet de tijd om te reageren voordat ze haar hondje, waar ze zielsveel van houdt, per ongeluk met haar auto raakte.

https://twitter.com/4PawShop/status/1114655055028686848

„Ik ben compleet gebroken door dit vreselijke ongeluk. Het is de ergste nachtmerrie van een hondeneigenaar."

Verdrietig

Daly vertelt dat het ongeluk een enorm effect heeft op de hele familie. „We zijn onwijs verdrietig om het verlies van Minnie. Dit is een hele emotionele tijd voor ons geweest en dat zal het nog wel even zijn."

Het ongeluk is pas gebeurd, een paar dagen voordat de familie op vakantie zou gaan naar de Malediven voor Daly’s 50e verjaardag die ze eind van de maand viert. De man van Daly, Vernon Kay, heeft aangegeven dat ze erover dachten de vakantie af te zeggen, maar besloten hebben toch te gaan om hun twee verdrietige dochters een beetje op te vrolijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.