Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 15 apr 2019 / 13:44 uur

Oeps! Kinderen gaan los met gevonden scheerapparaat

Je kan jonge kinderen geen twee minuten alleen laten. Dat ondervond onlangs ook Stephanie Plucknette. De moeder van twee schrok zich rot toen ze na even weg te zijn geweest bij haar kinderen terugkwam.

Haar zoontje Teddy bleek in de tussentijd het elektrische scheerapparaat te hebben gevonden. Daarop hadden hij en zijn zusje het apparaat uitgeprobeerd op hun kapsels, uiteraard zonder dat met kappersprecisie te doen.

Misvormde kapsels

Toen Plucknette weer de kamer in liep, zag ze haar kinderen met misvormde kapsels rondlopen. Ze was in shock en in tranen bij het zien van het half kale jochie en meisje.

Uiteindelijk konden zij en haar man niets anders dan ze allebei kaal te scheren. Afgaande op het filmpje heeft zoon Teddy in ieder geval weinig moeite met zijn nieuwe coupe. Eloise lijkt het minder leuk te vinden. „Mama, kan je meer haar op m’n hoofd doen?", zo vraagt ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps! Kinderen gaan los met gevonden scheerapparaat
Sluiten