Metro
Metro Nieuws 9 apr 2019 / 20:54 uur

Metro 10 april: Vrijheid, seks en Nationale Poepdag

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

Betaalde seks verbieden

In de krant van morgen lees je onder meer over de plannen van jongerenorganisatie Exxpose om betaalde seks te verbieden. Metro sprak met een sekswerker en vroeg hem of dit wel zo’n goed idee is.

Ook gaan we in op de vraag hoe je aan kinderen uitlegt dat leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is. Zes veteranen en zes overlevenden uit de Tweede Wereldoorlog vertellen waarom herdenken belangrijk is.

Poepdag

Verder staan we stil bij de Nationale Poepdag en schrijven we waarom het zo belangrijk is om achterom te kijken. Tot slot blikt Metro’s Erik terug op verloren Champions League-finale van Ajax tegen Juventus in 1996.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro 10 april: Vrijheid, seks en Nationale Poepdag
Sluiten