Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 apr 2019 / 10:11 uur

Man verliest bewustzijn tijdens autorit met GHB

Hij had een hele rits dodelijke ongelukken kunnen veroorzaken. Een 34-jarige man uit Den Bosch, die zaterdagavond zwaar onder invloed van GHB besloot om een ritje door Breda te maken. Dankzij de dappere achtervolging van een getuige en een politiehelikopter, wist de politie de man aan te houden. De autorit stopte op de Tramsingel omdat de man bewusteloos raakte.

De getuige gaf de politie een belletje toen hij zag dat er een man rond het NAC-stadion rare bewegingen achter het stuur maakte en meerdere keren door het rode verkeerslicht reed. Ook veroorzaakte hij bijna een aantal ongelukken, waaronder een botsing met andere auto’s en een aanrijding met een kind. De melder bleef de auto volgen. Meerdere agenten schoten te hulp en een politiehelikopter volgde de wagen. Ook werd er een ambulance opgeroepen.

Geen geldig rijbewijs

De aanhouding ging niet zonder horten of stoten. De man spuugde, schold de agenten uit en verzette zich. Na een check in het ziekenhuis werd hij in de cel gezet. Hij had geen geldig rijbewijs.

Reageer op artikel:
Man verliest bewustzijn tijdens autorit met GHB
Sluiten