Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 12 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

‘Man steekt zichzelf in brand bij het Witte Huis’

De Amerikaanse geheime dienst, die de president en zijn familie moet beschermen, heeft gemeld dat een man zichzelf in brand heeft proberen te steken bij het Witte Huis. De man is opgepakt en behandeld aan zijn verwondingen. Hij was er niet in geslaagd om zichzelf compleet in brand te steken.

Brandende jas

Het incident vond plaats in Lafayette Park, tegenover het Witte Huis. ABC News meldt dat de man zijn jas in brand stak terwijl hij het kledingstuk nog droeg. Gelukkig werd er snel gereageerd door de geheime dienst en de brandweer en werd het vuur snel gedoofd.

Bij de man werd ook een verdacht pakketje gevonden, maar wat daar in zat en of de man het had gemunt op president Trump is niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Man steekt zichzelf in brand bij het Witte Huis’
Sluiten