Metro
Metro Nieuws 4 apr 2019 / 20:54 uur

Lees de Metro van 5 april nu al online

In de krant van morgen lees je alles over het feest in Meerdijk. Vrijdagavond zal namelijk de zesduizendste aflevering van Nederlands langstlopende soap te zien zijn, Goede Tijden, Slechte Tijden. Lees onder meer hoe de serie wordt gemaakt en waarom er nog steeds zo veel tv-kijkers om acht uur naar RTL 4 zappen.

Verder gaan we in op het verbod op de omstreden elektronische halsband voor honden. En staan we stil bij de marathon in Rotterdam aankomende zondag. Metro sprak vier deelnemers over hun liefde voor het hardlopen.

Tot slot gingen we langs bij de Wereld Tafeltennisdag en schreven we een ode aan Kurt Cobain, de rockzanger liet inmiddels alweer een kwart eeuw geleden het leven.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 5 april nu al online
Sluiten