Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Lees de Metro van 11 april nu vast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over de toekomst van de ansichtkaart. Want hoewel de toekomst van de brief onzeker lijkt, is de ansichtkaart tijdloos. Metro nam een kijkje in de kaartenwinkel en postte bij een brievenbus.

Ook hebben we ons verdiept in de nieuwe functie van Facebook, Tributes geheten, waarbij gebruikers een speciale herdenkingspagina kunnen aanmaken voor hun overleden dierbare. Verder staan we stil bij de Luisterlijn. Want hoe digitaal ons tijdperk ook is, het aantal telefoontjes dat de Luisterlijn ontving was nog nooit zo hoog. Eenzaamheid, relatieproblemen, zelfbeschadiging: alles komt voorbij.

Tot slot kun je lezen over Record Store Day. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de lokale platenzaak in het zonnetje wordt gezet.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 11 april nu vast online
Sluiten