Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 16 apr 2019 / 20:55 uur

KRO-NCRV begonnen met opnames Boer Zoekt Vrouw

KRO-NCRV heeft vandaag laten weten dat opnames voor Boer Zoekt Vrouw en Onze Boerderij van start zijn gegaan. Beide programma’s zullen in het najaar op de buis verschijnen.

Belangenverstrengeling

Yvon Jaspers lag enige tijd onder vuur vanwege haar mogelijke belangenverstrengeling met een bedrijf. Het Commissariaat voor de Media lanceerde een onderzoek maar maakte maandag bekend dat Jaspers niks fout heeft gedaan.

Jaspers werd bekritiseerd door haar contract bij veevoederbedrijf ForFarmers. Ze maakt voor deze organisatie betaald promotie voor het boerenleven, dit doet ze eveneens in het programma Onze Boerderij.

Alleen

Vanwege het onderzoek voelde Jaspers zich „verrekte alleen" en kon ze alleen maar huilen. „Ik heb 25 jaar gewerkt voor vertrouwen, dan komt er een journalist die een verhaaltje verzint, en iedereen gelooft dat zomaar. Ik voelde mij zo alleen.”

Reageer op artikel:
KRO-NCRV begonnen met opnames Boer Zoekt Vrouw
Sluiten