Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 6 apr 2019 / 12:28 uur

Jongetje (6) brengt kip met de fiets naar ziekenhuis

Toen een 6-jarig jongetje uit India per ongeluk de kip van zijn buurman aanreed, wist hij meteen wat hij moest doen: het dier onmiddellijk naar het ziekenhuis brengen. Op de fiets. De kip was helaas al overleden, maar dat wilde het jongetje volgens meerdere Indiase media niet accepteren.

Held

Op sociale media wordt Derek Lalchhanhima uit Sairang een held genoemd. Zijn ouders probeerden hem te overtuigen dat het te laat was voor de kip, maar de 6-jarige wilde daar niks van horen. Hij kreeg tien roepies (ongeveer 13 eurocent) van zijn vader, nam de kip mee en snelde op zijn fiets naar het ziekenhuis. Hier smeekte hij een arts om het dier te helpen.

As per Reports: This young boy from Sairang, Mizoram, accidentally ran over his neighbour's chicken. He took the…

Gepostet von Sanga Says am Dienstag, 2. April 2019

Toen ook de arts hem vertelde dat de kip reeds was overleden, zat er niks anders op dan de waarheid te accepteren. De foto van Lalchhanhima en de kip, in het ziekenhuis, is al meer dan 9000 keer gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongetje (6) brengt kip met de fiets naar ziekenhuis
Sluiten