Metro
Metro Nieuws 5 apr 2019 / 14:31 uur

Game of Thrones en de Iron Throne komen naar Utrecht

Met het achtste en laatste seizoen in het vooruitzicht, moeten we ons natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op dit seizoen van het legendarische Game of Thrones. En hoe dat beter te doen dan in de Game of Thrones Experience?

Iron Throne

De pop-up store van Ziggo gaat op 10 april open op Utrecht Centraal en neemt fans mee naar WesterosIn de zaak zullen onder meer kledingstukken en andere attributen uit de serie te zien zijn.

En heb je zelf nu altijd al over Westeros willen heersen vanaf de machtige Iron Throne? Goed nieuws, die is namelijk ook gewoon meegekomen. Het is een 180 kilo zware kolos van staal, die ruim twee meter hoog is. Hij is speciaal voor de gelegenheid ingevlogen uit de VS.

De Experience is tot 21 april geopend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game of Thrones en de Iron Throne komen naar Utrecht
Sluiten