Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 apr 2019 / 20:56 uur

Feyenoord wint met een man minder van Heracles

Met tien man heeft Feyenoord drie punten gepakt tegen Heracles, ze versloegen de Almeloërs in De Kuip met 2-1. In de 82e minuut scoorde Steven Berghuis het winnende doelpunt uit een strafschop. De strafschop was door scheidsrechter Jochem Kamphuis gegeven omdat Maximilian Rossmann aan het shirt van Eric Botteghin had getrokken.

Een man minder

Op dat moment speelde Feyenoord al met een man minder: Nicolai Jørgensen moest in de 65e minuut met rood van het veld voor het natrappen van Tim Breukers.

Derde plek in de eredivisie

Na een halfuur zette Berghuis Feyenoord op een voorsprong. Hierna maakte Jesper Drost kort de score gelijk, 1-1. De Rotterdammers hebben de derde plek in de eredivisie nu weer stevig in handen, met vier punten voorsprong op AZ. De Alkmaarders komen volgende week naar De Kuip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoord wint met een man minder van Heracles
Sluiten