Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 20 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Feestende Airbnb-gangers vallen Britse agenten aan

In Manchester zijn Britse politie-agenten aangevallen door een groep Airbnb-ers, toen de agenten een feest in het Airbnb-huis wilde stilleggen. Op het feest waren zo’n tweehonderd man afgekomen.

Toen de politie tien uur ‘s avonds de nodige klachten ontving, werd er besloten een kijkje te gaan nemen. Eenmaal aangekomen wilden de agenten het feest neerleggen, maar als snel liep het uit de hand.

Flessen gooien

Er werd onder andere met flessen en andere voorwerpen gegooid, zo meldt onder andere Sky News. „Ze joegen de buren schrik aan en reageerden gewelddadig toen onze agenten probeerden om ertussen te komen. Dit soort gedrag is onaanvaardbaar, we onderzoeken deze zaak dan ook en bekijken ook camerabeelden”, aldus de politieverklaring.

Met veel moeite werd het feest uiteindelijk toch stilgelegd in het huis. „Het feest liep danig uit de hand, bovendien hadden de feestvierders de eigenaar van de woning wijsgemaakt dat er veel minder volk naar zijn huis zou komen." Het huis is volgens de Airbnb-advertentie geschikt voor acht personen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.