Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 apr 2019 / 09:00 uur

Familiebedrijf Termeer neemt Sissy-Boy over

Het vrijdag failliet verklaarde mode- en lifestylemerk Sissy-Boy wordt overgenomen door familiebedrijf Termeer Groep. De curatoren van Sissy-Boy hebben zaterdag overeenstemming bereikt met de Termeer Groep over een doorstart.

In een verklaring zegt Termeer Groep de kern van het merk Sissy-Boy verder te willen versterken binnen het familiebedrijf. „Het doel is zoveel mogelijk banen en winkels te behouden.”

Familiebedrijf Termeer neemt failliet Sissy-Boy over.
Familiebedrijf Termeer neemt failliet Sissy-Boy over. Foto: ANP.

Familiebedrijf Termeer Groep is onder meer bekend van de schoenenmerken Sacha en Manfield. Sissy-Boy zal volgens de CEO van Termeer Groep, Ward Termeer, in de veranderende markt en de groei van online winkelen een belangrijke rol spelen.

„Retail draait meer dan ooit om klantbeleving en de klant verrassen met je producten en service. Sissy-Boy is daar een duidelijk voorbeeld van. Een prachtig merk, met een duidelijk verhaal en vanaf vandaag weer een mooie toekomst."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Familiebedrijf Termeer neemt Sissy-Boy over
Sluiten