Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 13 apr 2019

Dode en gewonde door spookrijder op A18

Zaterdagavond heeft een spookrijder op de A18 in het Gelderse Wehl een dodelijk ongeluk veroorzaakt. Naast dat er iemand overleed bij het ongeluk, is een ander persoon ernstig gewond geraakt. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

Drie auto’s betrokken bij ongeluk

Bij het ongeluk zijn in totaal drie auto’s betrokken, het ongeval vond plaats rond 20.00 uur. De politie, ambulance en brandweer zijn ter plaatse. De snelweg richting Doetinchem is op dit moment afgesloten en blijft voorlopig ook dicht, zodat er onderzoek gedaan kan worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dode en gewonde door spookrijder op A18
Sluiten