Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 8 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Breng een nacht door in het Louvre

Een geluksvogel krijgt binnenkort de kans om een hele nacht door te brengen in het Louvre in Parijs. Het museum en Airbnb hebben namelijk samen een wedstrijd opgezet. De winnaar hiervan slaapt onder de beroemde piramide, drinkt een drankje met Mona Lisa en dineert naast de Venus van Milo.

Nachtje in Louvre
Drink een drankje met Mona Lisa en dineer naast de Venus van Milo. /Julian Abrams

Hoe win je?

Een nachtje doorbrengen in het meest populaire museum van de wereld is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Volgens Airbnb moet je, om mee te doen, alleen naar airbnb.nl/louvre gaan en de volgende vraag beantwoorden: waarom zou jij Mona Lisa’s perfecte gast zijn? Dit moet je doen voor 12 april, daarna wordt er een gelukkige winnaar gekozen.

Bijzondere overnachtingen

Als je nou enorm veel zin hebt in een bijzondere overnachting, hoef je niet per se deze wedstrijd te winnen. Er zijn over de hele wereld genoeg andere plekken die onder de noemer ‘speciaal’ vallen. Zo slaap je in het Jumbo Stay hotel in Stockholm in de cockpit van een Boeing 747 uit 1976 of in een iglo onder het Noorderlicht in Lapland. In eigen land kan ook: op het NDSM-terrein in Amsterdam staat een oude hijskraan, omgetoverd tot hotel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Breng een nacht door in het Louvre
Sluiten