Metro
Metro Nieuws 17 mrt 2019 / 19:50 uur

Wiet rokende lesbo’s worden internethit

Sinds het begin van de maand maken Lee en Sue Instagram onveilig en nu al hebben ze een vijftigduizend volgers. De twee vrouwen zijn een regelrechte internethit, met hun droge humor over „twee oude lesbo’s" en hun liefde voor wiet.

„We zijn klaar met het stigma op wiet, op lesbiennes, op dikke en oude mensen", zegt het stel. „Mensen moeten gewoon zichzelf kunnen zijn." En wat zie je dan op die viralvideo’s? Gewoon, twee oude dames die samen een jointje roken. Moet kunnen toch?

Medicinale wiet

Onder meer van een Bacardi-fles en een maple syrup flesje worden ‘bongs’ gemaakt, waarmee wiet gerookt kan worden. De video’s zijn tienduizenden keren bekeken.

De vrouwen, die beide met pensioen zijn, zijn pas naar het Amerikaanse Maine verhuisd en vonden het een goed moment om een Instagram-account te beginnen. „Toen we hierheen verhuisden, kwamen we erachter hoe open ze hier zijn over wiet”, vertelt Sue aan NBC News

Beiden gebruiken medicinale wiet. „De enige reden dat we openlijk zijn gegaan met dit account, is omdat we moe worden van het stigma op wiet en oude mensen. Mensen zouden zich niet druk moeten maken om wat anderen denken." Lee is ongelooflijk blij met de wiet, die ze rookt voor de pijn in haar nek. „Je raakt er niet verslaafd aan en het helpt het lichaam echt."

En hoe de video’s dan realiteit worden? Sue komt met de ideeën en daarna gaan de dames naar de supermarkt, om leuke attributen te halen. Het resultaat mag er wezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wiet rokende lesbo’s worden internethit
Sluiten