Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 31 mrt 2019 / 07:37 uur

Vrouw neemt briljant wraak op luie echtgenoot

Het leven als hardwerkende man of vrouw met een gezin gaat niet altijd over rozen, daar kan de hardwerkende Karen Alpert uit Amerika over meepraten. Haar echtgenoot weigerde mee te werken in het huishouden en dat wilde ze hem op een briljante manier betaald zetten. Wachten tot 1 april? Ze peinsde er niet over.

Om het haar hubby betaald te zetten, stelde ze voor haar man een boodschappenlijst samen met allemaal niet-bestaande items erop. Alpert, die in Amerika bekend staat als blogger Baby Sideburns, deelde de lijst op haar Facebook-pagina. Ze had het lijstje opgesteld nadat hij weer eens een ochtend enkel had liggen luieren in huis.

Pitloze aardbeien en vetvrije hummus

Als ‘wraak’ gaf Alpert hem, toen hij eindelijk toch iets besloot te ondernemen, een boodschappenlijstje mee met onmogelijke items erop. Denk aan drie procent melk, pitloze aardbeien, vetvrije hummus, tarwe verdund (die in de blauwe doos), dieet cola light (moet je even vragen, omdat het nieuw is) en ‘zachte’ kaas.

OMG my hubby has been lying on the couch all morning while I’m doing soooo much stuff so I finally got super annoyed and…

Gepostet von Baby Sideburns am Samstag, 23. März 2019

Telefoon op stil

Bij de post op Facebook schreef ze: „OMG, mijn man heeft de hele ochtend op de bank liggen niksen terwijl ik zoveel dingen doe. Uiteindelijk werd ik geïrriteerd en stuurde ik hem naar de supermarkt… met een hele speciale boodschappenlijst. En ja; ik heb mijn telefoon op stil gezet."

De post van Alpert gaat wereldwijd viraal, met duizenden reacties en likes. Hoe de man van Alpert gereageerd heeft is niet bekend. We denken dat hij wellicht nog altijd in de supermarkt rondstruint, op zoek naar de producten…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw neemt briljant wraak op luie echtgenoot
Sluiten