Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Vrouw (26) bevalt met hulp van Youtube en overlijdt

Een Indiase vrouw (26) probeerde alleen te bevallen met behulp van filmpjes op YouTube. De vrouw was ongehuwd en durfde uit schaamte niet naar het ziekenhuis te gaan. De vrouw en haar baby zijn dood aangetroffen. Dat meldt de Indiase politie maandag.

Appartement gehuurd

De vrouw had ‘speciaal voor haar bevalling’ een appartement gehuurd in de Indiase stad Gorakhpur. Buren van de vrouw zagen bloed uit het appartement komen, waarna ze de huisbaas alarmeerden. „Hij heeft direct de deur opengemaakt en trof de dode vrouw en haar baby op de grond aan”, aldus de Indiase politie tegenover The Times of India.

De politie startte vervolgens een onderzoek. „We vonden haar telefoon en zagen dat ze keek naar filmpjes als ‘Hoe kun je zelf bevallen?'”, zegt de politie. Naast de vrouw is een schaar, wat draad en een mes gevonden.

Ziekenhuis

De 26-jarige vrouw had tegen haar huurbaas gezegd dat haar moeder haar naar het ziekenhuis zou brengen, schrijft de Hindustantimes. Haar familie heeft verder niet gereageerd op het incident, omdat ze bang zijn dat het invloed heeft op hun toekomst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.