Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Nieuws 30 mrt 2019 / 19:37 uur

Verzorgster voert 81-jarige man met opzet hete peper

Opmerkelijk nieuws uit Amerika: daar zou een 30-jarige verpleegster doelbewust een hete peper in het ontbijt van een 81-jarige, dementerende man hebben gedaan. Dit deed ze om de man te laten lijden, zo schrijven buitenlandse media. Waarom ze dit precies wilde is niet duidelijk.

Jalapeño in het ontbijt

De man had in eerste instantie niets in de gaten, maar hapte al snel meermaals naar adem, omdat hij niet gewend zou zijn aan pittig eten. De verdachte, Kyra Johnson, werkt inmiddels al niet meer in het verzorgingstehuis. Getuigen melden dat ze, tijdens het maken van het ontbijt van de man, een jalapeño peper mengde in de eieren.

Toen een collega zei dat ze hoopte dat het eten niet te pittig zou zijn, zei Kyra dat ze juist hoopte van wel. Ook heeft de man doorgaans geen assistentie nodig tijdens het eten, maar deze keer besloot de vrouw hem toch te voeren. Hoe het nu gaat met de man is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verzorgster voert 81-jarige man met opzet hete peper
Sluiten