Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 4 mrt 2019 / 17:12 uur

Utrechtse (23) overlijdt na mishandeling in flat Max

Een 23-jarige vrouw is afgelopen donderdag overleden in het ziekenhuis, nadat ze enkele dagen eerder zwaar was mishandeld in haar huis in City Campus Max in Utrecht. De recherche onderzoekt de zaak en heeft een verdachte aangehouden, meldt de politie vandaag aan RTV Utrecht.

Mishandeling

De mishandeling vond zondagochtend 24 februari plaats. Vanuit een appartement in de City Campus Max-flat aan het Europaplein kwamen volgens de politie rond 06.30 uur ‘onrustbarende geluiden’. De agenten forceerden de voordeur en troffen vervolgens een ernstig gewonde vrouw aan. De 24-jarige man die bij haar was, werd direct gearresteerd. De vrouw vocht in het ziekenhuis nog enkele dagen voor haar leven, maar overleed alsnog.

Ruzie binnen huiselijke sfeer

Over de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte, wil de politie niets kwijt, aldus de Utrechtse nieuwszender. De politie meldt enkel dat het gaat om een ruzie binnen huiselijke sfeer.

De man zit in voorarrest en wordt verdacht van doodslag. Donderdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Utrechtse (23) overlijdt na mishandeling in flat Max
Sluiten