Metro
Metro Nieuws 31 mrt 2019 / 21:20 uur

Twintigers betrapt met kilo’s coke tijdens cruise

Voor een groep van zestien toeristen dreigt hun vakantie in Brazilië tragisch te eindigen. De mannen uit België, Frankrijk en Brazilië  zaten net aan boord van een cruiseschip, toen in hun bagage maar liefst 306 kilo aan cocaïne werd ontdekt. De vakantiegangers wachten in een Braziliaanse cel hun lot af.

Het waren veiligheidsagenten van het schip ‘Costa Favolosa’ die de drugs ontdekten, in de buurt van de haven van de Braziliaanse Santos. De zestien toeristen zaten op dat moment verspreid over het schip. Het is nog niet duidelijk of de toeristen elkaar kennen.

Scan

Het is opmerkelijk dat de drugs pas aan boord van het schip werd ontdekt. De toeristen waren namelijk in de terminal richting het schip en op de luchthaven diverse scanner gepasseerd. De scanner detecteerde geen drugs. De politie onderzoekt hoe dat mogelijk is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twintigers betrapt met kilo’s coke tijdens cruise
Sluiten