Metro
Metro Nieuws 7 mrt 2019 / 20:09 uur

Paris Jackson over documentaire vader Michael

De dochter van Michael Jackson heeft gereageerd op de documentaire Leaving Neverland, waarin haar vader wordt beschuldigd van seksuele mishandeling.

De website Gay Star News deelde in tweet wat Paris Jackson van de documentaire zou vinden. „Paris Jackson gelooft dat haar vader, Michael, niet schuldig is aan seksuele mishandeling.” De tweet is inmiddels verwijderd, omdat Paris Jackson helemaal niet met de website heeft gesproken.

Even kalm aan doen

Paris Jackson gaf aan nog geen statement naar buiten te hebben gebracht. „Jullie gaan een beetje te ver. Dit was in ieder geval geen walgelijk en aanvallend artikel.” De dochter van de popzanger vervolgt dat ze het onzin vindt dat mensen zich bezighouden met haar mening. „Jullie nemen mijn leven serieuzer dan ikzelf. Even kalm aan doen.”

In de documentaire beweren Wade Robson en James Safechuck jarenlang door de zanger gemanipuleerd en aangerand te zijn. Leaving Neverland is vrijdag 8 maart om 19:50 uur te zien op NPO3.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paris Jackson over documentaire vader Michael
Sluiten