Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 7 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Nederlands model Lotte van der Zee (20) overleden

Het Nederlandse model Lotte van der Zee is woensdagavond overleden. Dat melden haar ouders op de Instagram van de 20-jarige Lotte. Eind februari kreeg ze een hartstilstand en sindsdien lag ze in een coma.

„Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken", schrijven haar ouders. Ze bedanken haar volgers voor alle steun en hartverwarmende berichten.

Hartstilstand

Op 20 februari voelde Van der Zee zich onwel tijdens een skivakantie in Oostenrijk, waarna ze een plotselinge hartstilstand kreeg. Haar ouders postten een aantal dagen later een bericht op haar Instagram, waarmee ze haar publieke afwezigheid verklaren. „Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren", schreven ze toen nog.

Van der Zee won in 2017 nog een internationale Miss Teenager Universe-wedstrijd. In 2016 werd ze verkozen tot Miss Teen Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.