Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Menopauze oma (50) blijkt zwangerschap te zijn

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, tenminste niet voor de Amerikaanse Michele Hall. De vijftigjarig moeder van vier kinderen en twee kleinkinderen beviel in december van een zoontje genaamd Grayson Matthew Hall.

Ze was al een jaar niet meer ongesteld geweest toen ze besloot om naar de dokter te gaan. Die vertelde haar dat ze waarschijnlijk in de overgang zat. Last van ochtendmisselijkheid had Hall niet en ze kwam ook niet significant aan.

Om de mogelijkheid van een zwangerschap uit te sluiten besloot de Amerikaanse toch een zwangerschapstest te doen. Toen pas kwam ze tot de ontdekking dat ze al 26 weken zwanger was. „Iedereen was in shock”, vertelt Hall tegen Naples Daily News

Gevaren

Vanwege de leeftijd van de vrouw waren er zorgen om de gezondheid van het kindje. Daarnaast maakten haar auto-immuunziekte en de late ontdekking van de zwangerschap het er niet makkelijker op.

Voor Hall en haar man was er geen twijfel mogelijk. Ze zouden de baby sowieso houden.

Het kindje werd op 27 december 2018 geboren met behulp van een keizersnede. In het begin had het jongetje last van slaapapneu en ademhalingsproblemen, maar inmiddels gaat het een stuk beter met hem. Op 7 januari mocht hij met zijn ouders mee naar huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.