Metro
Metro Nieuws 5 mrt 2019 / 16:14 uur

Humberto Tan: ‘Wij hebben dit ook meegemaakt’

Humberto Tan zweeg geruime tijd over zijn opvolger bij RTL Late Night. Nu doet hij toch een boekje open over de gang van zaken. Zo geeft de presentator aan het einde van het programma heel jammer te vinden voor alle betrokkenen.

Hij vervolgt dat hij absoluut geen last heeft van rancune. „Dit hebben mijn team en ik destijds helaas ook moeten doormaken. Maar ondanks alles kijk ik persoonlijk met veel warmte terug naar RTLLN…”

Tegenvallende kijkcijfers

Tan werd afgelopen september na vijf seizoenen vervangen door Twan Huys. Reden hiervoor waren de verslechterde kijkcijfers. De zender hoopte met een nieuwe presentator het programma nieuw leven in te blazen. Het bleek tevergeefs, ook Huys bleek geen oplossing voor het aantrekken van nieuwe kijkers.

Maandag werd door RTL per direct de stekker uit het programma getrokken. Diezelfde avond was de laatste uitzending van de talkshow. Huys liet weten „geen moment spijt van het avontuur dat Late Night heet” te hebben gehad.

View this post on Instagram

Van vele kanten krijg ik de vraag wat ik ‘er’ van vind? Het stoppen van RTLLN is natuurlijk erg vervelend en naar, vooral voor Twan en alle betrokkenen. Dat hebben mijn team en ik destijds helaas ook moeten doormaken. Maar ondanks alles kijk ik persoonlijk met veel warmte terug naar RTLLN….

A post shared by Humberto Tan (@humbertotan) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Humberto Tan: ‘Wij hebben dit ook meegemaakt’
Sluiten