Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 4 mrt 2019 / 18:18 uur

Amerikaanse acteur Luke Perry (52) overleden

De Amerikaanse acteur Luke Perry is, enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg, overleden. De voormalig Beverly Hills, 90210-acteur overleed maandag in een ziekenhuis in Burbank, meldt TMZ.

Beverly Hills, 90210

Luke Perry lag sinds woensdag in het ziekenhuis, nadat hij was getroffen door een beroerte toen hij naar verluidt alleen thuis was. De 52-jarige acteur was in Los Angelos bezig met de opnames van de serie Riverdale, waarin hij de vader speelt van een van de hoofdpersonages. Ook zou Perry een rol spelen in de nieuwe film van Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood.

Perry werd wereldberoemd nadat hij in Beverly Hills, 90210 speelde. Dit was een succesvolle Amerikaanse tienersoap uit de jaren 90, dat ging over een groep jongens en meisjes in de chique wijk Beverly Hills. Perry speelde daarin de rol van Dylan McKay.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Amerikaanse acteur Luke Perry (52) overleden
Sluiten